غذای سالم زندگی سالم
- نوشته شده در شنبه 10 دی 1401 ساعت 9:42
- | ارسال نظر
انتخاب های سالم فقط در مورد غذاهای اصلی صدق نمی کند: گیاهان و ادویه هایی که هنگام تهیه یک غذا استفاده می کنید نیز می توانند به سلامت کلی شما کمک کنند. جعفری سرشار از آنتی اکسیدان و ضدالتهابی است و هرگز نباید آن را دست کم گرفت.رژیم سالم
و شما می دانید که آن ها چه می گویند: تنوع ادویه زندگی است، و ادویه هایی مانند دارچین و زردچوبه طعم زیادی به صبحانه، ناهار و شام شما بدون اضافه کردن کالری اضافه می دهند.
حتما این ۱۰ ماده غذایی سالم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، آن ها را در آبدارخانه یا یخچال خود نگهدارید و به طور منظم در وعده های غذایی خود بگنجانید.
نکات داشتن تغذیه سالم در بارداری را اینجا بخوانید.
بلوبری
افزودن زغال اخته به هر وعده غذایی فواید مثبتی دارد. در واقع، یک مطالعه اخیر نشان می دهد که یک فنجان زغال اخته ممکن است به خنثی کردن اثرات بالقوه منفی سلامت قلب ناشی از یک وعده غذایی پرچرب و کالری بالا که باعث کاهش سطح انسولین، گلوکز خون و کلسترول در 24 ساعت بعد از غذا می شود، کمک کند. زغال اخته حاوی مواد مغذی گیاهی به نام پلی فنول است. این گروه شامل آنتوسیانین ها، ترکیبات گیاهی است که رنگ آبی زیبای زغال اخته را می دهد. مطالعات همچنین نشان می دهد که میوه های سرشار از آنتوسیانین مانند زغال اخته با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. زغال اخته منبع خوبی از فیبر (3.6 گرم در هر وعده) است که به سلامت قلب و سلامت گوارش کمک می کند و به شما کمک می کند احساس سیری کنید و منظم بمانید.
پسته
یک وعده پسته حاوی شش گرم پروتئین و سه گرم فیبر است که این به آن معنی است که آن ها یکی از بالاترین میان وعده های پروتئینی هستند.
اما فواید آن ها بسیار بیشتر از اینهاست: پسته دارای بیش از ۳۰ ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی مختلف از جمله فولات، آهن و مس است.
علاوه بر این، پسته یک پروتئین کامل گیاهی است و هر ۹ اسید آمینه ضروری را فراهم می کند.
به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، انجمن دیابت آمریکا آجیل را یک غذای فوق العاده دیابت می نامد زیرا آن ها میان وعده ای برای سلامت قلب هستند.
رنگ های سبز و قرمز بنفش از آنتی اکسیدان ها به دست می آیند که برای سلامت کلی ما حیاتی هستند.
آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های بدن آسیب برسانند، مبارزه می کنند.
در میان آجیل ها، پسته بیش ترین میزان لوتئین و زآگزانتین را دارد که هر دو آنتی اکسیدان های بسیار مهمی برای سلامت چشم هستند.